Inggris ogéTaya basa Inggris

Pilari inpo tentang ngajarkeun pangungsi atanapi ngajarkeun siswa imigran?

Looking for information about teaching refugees or teaching immigrant students?

Simkuring boga daya pikeun mantuan Anjeun, ti hiji kelas ngembangkeun profésional online, mun informational kaca ngeunaan backgrounds budaya, mun warta sarta informasi panganyarna anu bisa ngawula ka maneh jeung murid Anjeun. bahan ieu mantuan naha anjeun ngajarkeun basa Inggris atanapi Fisika, pre-TK atawa sawawa.

We have resources to help you, from an online professional development class, to informational pages about cultural backgrounds, to recent news and information that may serve you and your students. This material is helpful whether you are teaching English or Physics, pre-kindergarten or adults.

Mangga wartosan kami lamun gaduh requests tambahan atawa patarosan ngeunaan ngajar pangungsi. Simkuring hoyong janten sumberdaya pikeun anjeun.

Please contact us if you have additional requests or questions about teaching refugees. We want to be a resource for you.

guru ilustrasi

Diajar informasi sarta strategi for ajarkeun pangungsian sarta imigran Anjeun siswa.

ngembangkeun profésional pikeun pendidik
Wilujeng sumping pangungsi ilustrasi

Baca propil ringkes kana leuwih 20 backgrounds budaya.

Nempo propil kasang tukang budaya

program rojongan nu mantuan pangungsi

Ku nyumbangkeun ka pangungsian Center Online, Anjeun ngarojong téhnologi jeung atikan nu mantuan pangungsi sukses di AS.

Sumbangan kiwari

Panganyarna ti desks kami