hak Anjeun

Inggris ogéTaya basa Inggris

hak pangungsian

Anjeun boga hak janten aman di Amérika Serikat. Ngalenyepan hak anjeun gaduh ti pamaréntah Amérika Sarikat sarta cara ngajaga diri kalawan hak légal Anjeun. Maca deui

Bawa kulawarga anjeun pikeun Amérika Serikat (kulawarga Reunification)

Pamarentah AS boga program anu ngamungkinkeun pangungsi menta salaki maranéhanana / pamajikan jeung barudak ka datangna hirup sareng maranehna di nu disebut reunification kulawarga AS. Anjeun kudu nerapkeun pikeun program ieu dina dua taun hirup di AS salaku pangungsian atawa dua taun narima suaka di AS. Maca deui

hak imigran

Malah lamun teu warga hiji, Anjeun boga hak légal di Amérika Serikat ngajaga anjeun sarta kulawarga anjeun. Maca deui

kartu héjo (karésidénan permanén)

Sanggeus hirup di AS pikeun sataun, anjeun kudu dilarapkeun ka jadi nyicingan permanén atawa meunang kartu héjo Anjeun. Kartu héjo anjeun buktina yen anjeun diidinan hirup jeung karya dina AS. Maca deui

dokumen perjalanan pangungsian

Salaku pangungsian a, Anjeun bisa ngarambat mana di AS. Tapi, lamun perlu ngarambat luar ti AS, Anjeun kudu ngalengkepan tulak perjalanan husus sarta bentuk. Maca deui

The number of refugees allowed into the USA

Hiji pengumuman dijieun yén Jumlah pangungsi diwenangkeun datang ka AS di 2019 mangrupa 30,000. Di dieu tilu hal nu kudu terang lamun aya hiji pangungsian anu geus di dieu Maca deui

Ti Komunitas nu

kulawarga Reunification: Émbaran on kumaha anjeun bisa nerapkeun pikeun anggota kulawarga anjeun datang ka US.kulawarga Reunification: Émbaran on kumaha anjeun bisa nerapkeun pikeun anggota kulawarga anjeun datang ka AS
A sakitu lila leumpang ka kabebasan: ti camp pangungsian Dadaab mun MinnesotaA sakitu lila leumpang ka kabebasan: Ti camp pangungsian dadaab mun Minnesota. A pangungsian ngagambarkeun lalampahan na ti Dadaab, camp pangungsian panglegana lokasina di Kénya