Naon TASC? Panggihan ngeunaan uji TASC

Inggris ogéTaya basa Inggris

Naon TASC

What is TASC

Naon TASC? Diajar sagalana nu peryogi kauninga ngeunaan TASC.

What is TASC? Learn everything you need to know about TASC.

Naon TASC? TASC mangrupakeun uji of understanding anjeun jeung pangaweruh. Ngaran TASC nyaeta pondok pikeun Test assessing parantosan sekundér ™. Ngaliwatan uji TASC nembongkeun anjeun boga pangaweruh anu sarua jeung kaahlian salaku jalma anu lulusan SMA di Amérika Serikat.

What is TASC? TASC is a test of your understanding and knowledge. The name TASC is short for Test Assessing Secondary Completion™. Passing the TASC test shows you have the same knowledge and skills as a person who graduated from high school in the United States.

Naha éta penting?

Why is it important?

Loba Amerika sarta pangungsi sarta imigran éta teu bisa rengse SMA. Tanpa diploma SMA, eta tiasa teuas pikeun meunangkeun pakasaban alus tur sukses di Amérika Serikat. Tapi lamun lulus test TASC, anjeun meunang diploma hiji (sertipikat) ti kaayaan anjeun. Ieu disebut equivalency SMA (HSE) diploma, sangkan anjeun bisa sakapeung ningali atawa ngadangu test anjeun disebut hiji test HSE.

Many Americans and refugees and immigrants were not able to finish high school. Without a high school diploma, it can be hard to get a good job and succeed in the United States. But if you pass the TASC test, you get a diploma (certificate) from your state. It is called a high school equivalency (HSE) diploma, so you may sometimes see or hear your test referred to as an HSE test.

The TASC diploma nyebutkeun anjeun boga sarimbag (sami) kaahlian salaku batur anu réngsé SMA di Amérika Serikat. Ieu prestasi badag! Henteu ngan bakal Anjeun mangtaun hiji pangajaran, Tapi anjeun bakal boga pilihan pakasaban hadé.

The TASC diploma says you have equivalent (the same) skills as someone who completed high school in the United States. This is a big accomplishment! Not only will you gain an education, but you will have better job choices.

Naon urang dina test TASC?

What’s on the TASC test?

Aya lima subjék dina ujian: Studi Sosial, elmu pangaweruh, math, bacaan na tulisan. The kelas online gratis RCO urang nutupan unggal subyek dina tés. Anjeun bisa ngamimitian kelas hiji iraha anjeun siap. Atawa anjeun bisa leuwih jéntré ngeunaan naon dina tés.

There are five subjects on the test: social studies, science, math, reading and writing. The RCO’s free online classes cover each subject on the tests. You can start a class whenever you are ready. Or you can learn more about what’s on the tests.

Naon wajib atuh ayeuna?

What shall I do now?

Teu abdi kaayaan tawaran TASC?

Does my state offer TASC?

Anjeun teu bisa nyokot test TASC dina unggal kaayaan. Tingali dina tabel di handap pikeun manggihan nu test anu ditawarkeun dina kaayaan anjeun. Lamun kaayaan anjeun henteu nawiskeun TASC, anjeun masih bisa meunang diploma hiji. Klik salah sahiji Tumbu ieu keur diajar ngeunaan uji éta bisa nyandak dina kaayaan anjeun:

You cannot take the TASC test in every state. Look at the table below to find out which test is offered in your state. If your state does not offer TASC, you can still get a diploma. Click one of these links to learn more about the test you can take in your state:

test mana abdi tiasa nyandak dina kaayaan abdi?

Which test can I take in my state?

 

 

Panggihan bantuan deukeut anjeun

Paké FindHello neangan jasa jeung sumber di kota Anjeun.

Mimiti Pilarian Anjeun
Naha kaca ieu mantuan anjeun? raray smiley nuhun raray karidut teu
Hatur nuhun pikeun eupan balik anjeun!