Beasiswa pikeun imigran sarta pangungsi

Inggris ogéTaya basa Inggris
Beasiswa pikeun Murid pangungsian
Poto ku Chandler Christian, CC.
Scholarships for Refugee Students
Photo by Chandler Christian, CC.

Kumaha carana abdi tiasa manggihan beasiswa pikeun imigran jeung beasiswa keur pangungsi?

How can I find scholarships for immigrants and scholarships for refugees?

Aya loba beasiswa pikeun pangungsi sarta beasiswa pikeun imigran. Ngalenyepan beasiswa nu tiasa diterapkeun keur mayar atikan anjeun.

There are many scholarships for refugees and scholarships for immigrants. Learn about scholarships that you can apply for to pay for your education.

Naon beasiswa?

What are scholarships?

Beasiswa anu duit panghargaan pikeun mantuan Anjeun mayar kuliah.

Scholarships are money awards to help you pay for college.

Di Amérika Serikat, geus ilahar pikeun siswa nerapkeun pikeun beasiswa pikeun rojongan finansial (duit) pikeun mantuan aranjeunna mayar kuliah. The beasiswa na kaca ieu nu keur pangungsian sarta imigran siswa. Sababaraha di antarana nyaéta pikeun “generasi kahiji” mahasiswa. Ieu bisa hartosna yén kolotna anjeun éta imigran atawa pangungsi. Éta ogé bisa hartosna yén anjeun hiji imigran atawa pangungsian anu kiwari boga kawarganagaraan.

In the United States, it is common for students to apply for scholarships for financial support (money) to help them pay for college. The scholarships on this page are for refugee and immigrant students. Some of them are for “first generation” students. This can mean that your parents were immigrants or refugees. It can also mean that you are an immigrant or refugee who now has citizenship.

beasiswa nasional pikeun imigran sarta pangungsi

National scholarships for immigrants and refugees

Hiji beasiswa tina $10,000 ieu dileler unggal taun. ieu beasiswa mangrupa non-renewable. Nu hartina anjeun moal meunang deui taun hareup. Ieu bisa dilarapkeun ka hiji warsih akademik. Ngalamar kudu dilahirkeun di luar US na kudu geus jadi di sakola (atanapi katampa) salaku murid sarjana pinuh-waktu di hiji kuliah US accredited atanapi universitas. manula SMA anu hayang enroll dina kuliah oge layak. A transcript panganyarna kudu némbongkeun hiji IPK tina 3.4 atawa gede.

One scholarship of $10,000 is awarded each year. This scholarship is non-renewable. That means you will not get it again next year. It can be applied to one academic year. Applicants must be born outside of the U.S and must already be in school (or accepted) as a full-time undergraduate student at an accredited U.S college or university. High school seniors who want to enroll in college are also eligible. A recent transcript must show a GPA of 3.4 or greater.

telepon: (866) 315-8261

Phone: (866) 315-8261

email: info@charterup.com

Email: info@charterup.com

A $90,000 dileler leuwih 2 taun pikeun imigran, pangungsi, jeung generasi kahiji Amerika. Anjeun kudu perencanaan enroll pinuh waktos dina program gelar sarjana. Anjeun oge Mus jadi di handapeun umur 31.

A $90,000 dileler leuwih 2 taun pikeun imigran, pangungsi, jeung generasi kahiji Amerika. Anjeun kudu perencanaan enroll pinuh waktos dina program gelar sarjana. Anjeun oge Mus jadi di handapeun umur 31.

telepon: (212) 547-6926

Phone: (212) 547-6926

email: PDSoros@pdoros.or

Email: PDSoros@pdoros.or

beasiswa Renewable ku stipend mungkin keur DREAMers (DACA jeung TPS). A stipend nyaéta jumlah duit nu bisa nampa salian beasiswa Anjeun. Anjeun kudu perencanaan enroll pinuh waktos dina gaul atanapi jajaka urang program gelar pikeun kahiji kalina. lulusan SLTA (atawa diploma HSE) kudu boga IPK 2.5+. lulusan kuliah Komunitas kudu boga IPK 3.0+. Anjeun kudu jadi layak pikeun di nangtang SPP di hiji kuliah pasangan.

beasiswa Renewable ku stipend mungkin keur DREAMers (DACA jeung TPS). A stipend nyaéta jumlah duit nu bisa nampa salian beasiswa Anjeun. Anjeun kudu perencanaan enroll pinuh waktos dina gaul atanapi jajaka urang program gelar pikeun kahiji kalina. lulusan SLTA (atawa diploma HSE) kudu boga IPK 2.5+. lulusan kuliah Komunitas kudu boga IPK 3.0+. Anjeun kudu jadi layak pikeun di nangtang SPP di hiji kuliah pasangan.

telepon: (855) 670-4787

Phone: (855) 670-4787

email: TheDream.US@applyists.com

Email: TheDream.US@applyists.com

Beasiswa pikeun DREAMers (DACA atanapi TPS) hirup di nagara bagian mana maranéhna kudu mayar kaluar-of-kaayaan SPP atawa moal ditarima ka sakola di kaayaan maranéhna. Anjeun kudu geus lulus SMA atanapi earned HSE diploma kalayan IPK 2.8+ .

Beasiswa pikeun DREAMers (DACA atanapi TPS) hirup di nagara bagian mana maranéhna kudu mayar kaluar-of-kaayaan SPP atawa moal ditarima ka sakola di kaayaan maranéhna. Anjeun kudu geus lulus SMA atanapi earned HSE diploma kalayan IPK 2.8+ .

telepon: 855-670-4787

Phone: 855-670-4787

email: THEDREAM.US@APPLYISTS.COM

Email: THEDREAM.US@APPLYISTS.COM

Beasiswa pikeun Afrika Amérika, Amérika India / Alaska Asalna *, Asian Pasifik nu nyicingan di pulo Amérika, sarta siswa Amérika Hispanik. Anjeun kudu gaduh “kedah finansial signifikan” di Amérika Sarikat. Anjeun bakal kedah babagi sabaraha duit kulawarga anjeun damel sarta maranéhanana baris mutuskeun lamun bisa nerapkeun.

Scholarships for African American, American Indian/Alaska Native*, Asian Pacific Islander American, and Hispanic American students. You must have a “significant financial need” in the United States. You will need to share how much money your family makes and they will decide if you can apply.

hubungan: formulir online di http://gmsp.org/a-contact-us/#

Contact: online form at http://gmsp.org/a-contact-us/#

Nirlaba nu nyadiakeun bébas di-jalma / rojongan online. Aranjeunna nyadiakeun sarta beasiswa pikeun murid-panghasilan low ti ngawitan proses aplikasi kuliah maranéhna pikeun kalulusan maranéhanana ti kuliah.

Non-profit that provides free in-person/online support. They provide and scholarships to low-income students from the start of their college application process to their graduation from college.

telepon: 415 652-2766

Phone: 415 652-2766

email: info@scholarmatch.org

Email: info@scholarmatch.org

Beasiswa ku kaayaan

Scholarships by state

Ieu daptar beasiswa pikeun pangungsi sarta imigran di nagara béda.

This is a list of scholarships for refugees and immigrants in different states.

California

California

Beasiswa tina nepi ka $7,000 pikeun imigran-panghasilan low. Anjeun kudu lulus ti SMA atanapi enrolled dina program kuliah tur lulus. Anjeun kudu hirup di atawa hadir a sakola di Area San Fransisco Bay.

Scholarship of up to $7,000 for low-income immigrants. You must be graduating from high school or enrolled in college and graduate programs. You must live in or attend a school in the San Francisco Bay Area.

email: nancy@immigrantsrising.org

Email: nancy@immigrantsrising.org

Beasiswa keur mahasiswa imigran generasi kahiji. Anjeun kudu janten US. warga atanapi nyicingan légal residing di California.

Scholarship for first-generation immigrant students. You must be a U.S. citizen or legal resident residing in California.

telepon: (877) 968-6328

Phone: (877) 968-6328

email: grants@foroutanfoundation.org

Email: grants@foroutanfoundation.org

Maine

Maine

A beasiswa 2 taun hadir Southern Maine Komunitas College. Hal ieu dileler ka imigran Afrika lulus ti SMA Portland.

A 2-year scholarship to attend Southern Maine Community College. It is awarded to an African immigrant graduating from a Portland high school.

telepon: (207) 741-5957

Phone: (207) 741-5957

email: info@mapsj.org

Email: info@mapsj.org

Michigan

Michigan

Hiji daptar leuwih 70 beasiswa ku hiji aplikasi pikeun lulus murid. Anjeun kudu hirup di sakola tinggi Kent County. Anjeun oge bisa buka sakola luhur di Allegan, Barry, Ionia, Ottawa, Montcalm, Muskegon, atawa wilayah Newaygo.

A list of over 70 scholarships with one application for graduating student. You must live in Kent County high schools. You can also go to high schools in Allegan, Barry, Ionia, Ottawa, Montcalm, Muskegon, or Newaygo counties.

telepon: (616) 454-1751 ext. 103

Phone: (616) 454-1751 ext. 103

email: (Atikan Program Officer Ruth Bishop) rbishop@grfoundation.org

Email: (Education Program Officer Ruth Bishop) rbishop@grfoundation.org

Minnesota

Minnesota

A beasiswa pikeun generasi kahiji Amerika atanapi imigran. Anjeun kudu lulus ti hiji Eagan, Minnesota SMA. Anjeun tiasa nerapkeun kalayan hiji aplikasi pikeun beasiswa ieu sareng 100+ beasiswa sejenna dina Eagan Yayasan.

A beasiswa pikeun generasi kahiji Amerika atanapi imigran. Anjeun kudu lulus ti hiji Eagan, Minnesota SMA. Anjeun tiasa nerapkeun kalayan hiji aplikasi pikeun beasiswa ieu sareng 100+ beasiswa sejenna dina Eagan Yayasan.

telepon:(651) 243-1198

Phone:(651) 243-1198

email: admin@eaganfoundation.org

Email: admin@eaganfoundation.org

Propinsi Sulawesi Tenggara

North Carolina

Beasiswa pikeun generasi kahiji US. warga, pangungsi, jeung imigran lulus ti Wake County SMA. Anjeun teu kedah dokumén légal panawaran.

Scholarship for first-generation U.S. citizens, refugees, and immigrants graduating from a Wake County high school. You do not need legal documents to apply.

telepon: (919) 474-8370 ext. 4028

Phone: (919) 474-8370 ext. 4028

email: julia@trianglecf.org

Email: julia@trianglecf.org

Ohio

Ohio

Beasiswa pikeun pangungsi residing di wewengkon tri nangtang Greater Cincinnati. Kabéh pangungsi pursuing atikan luhur di publik a, swasta, kuliah teknis atanapi universitas di US. bisa nerapkeun. Aya henteu larangan umur.

Scholarship for refugees residing in the Greater Cincinnati tri-state area. All refugees pursuing higher education at a public, private, technical college or university in the U.S. can apply. There are no age restrictions.

telepon: (513) 449-0368

Phone: (513) 449-0368

email: info@refugeeconnect.org

Email: info@refugeeconnect.org

Wyoming

Wyoming

beasiswa tina $500 dileler ka nonoman Amérika generasi kahiji. Anjeun kudu ngabuktikeun kedah financial rencanana hadir salah sahiji 7 akademi komunitas Universitas Wyoming.

Scholarship of $500 awarded to a first generation American youth. You must prove financial need and plan to attend one of the 7 community colleges of the University of Wyoming.

telepon: (307) 777-6198

Phone: (307) 777-6198

email: bruce.hayes@wyo.gov

Email: bruce.hayes@wyo.gov

fee test diuk na kuliah fee aplikasi waiver

SAT test fee and college application fee waiver

Ieu pikeun siswa anu kulawarga boga panghasilan low. A waiver ngandung harti yén anjeun moal kudu mayar fee éta. Anjeun tiasa nerapkeun nepi ka opat sakola. Waivers nu sadia pikeun 11-panghasilan lemah sareng kelas 12 siswa dina US. atanapi US. wewengkon. US. warga tinggal di luar US. mungkin bisa boga waragad test waived. Anjeun tiasa nerapkeun keur diuk waivers fee Subject Test lamun anjeun aya di hambalan 9 ngaliwatan 12.

This is for students whose families have a low income. A waiver means that you will not need to pay the fee. You can apply for up to four schools. Waivers are available to low-income 11th and 12th grade students in the U.S. or U.S. territories. U.S. citizens living outside the U.S. may be able to have test fees waived. You can apply for SAT Subject Test fee waivers if you are in grades 9 through 12.

telepon: (866) 630-9305

Phone: (866) 630-9305

Beasiswa pikeun widang husus tina learning

Scholarships for specific fields of learning

Hiji program 8-bulan nu ngaronjatkeun kaahlian komunikasi Inggris anjeun ti maju ka profésional-tingkat. A beasiswa pinuh bakal disadiakeun pikeun jalma anu katampa kana program éta. Anjeun kudu sarat nu meunang pakasaban jeung pamaréntah féderal sawaktos Anjeun keur dipigawé ku program éta.

A 8-month program that improves your English communication skills from advanced to professional-level. A full scholarship will be provided to people who are accepted to the program. You must requirement that get a job with the federal government when you are done with the program.

telepon: (202) 687-4455

Phone: (202) 687-4455

email: info_ehlsprogram.org

Email: info_ehlsprogram.org

Hiji dua-minggu ukhuwah pikeun pangusaha sarta pamingpin sosial. A ukhuwah dina proyek dimana anjeun teu dibayar. tibatan, anjeun meunang pikeun neuleuman kaahlian anyar jeung papanggih jalma anu bisa mantuan Anjeun. Anjeun kudu boga hiji suku robah na cross-budaya paguneman. Hadé pisan lamun éta paguneman antara komunitas Yahudi jeung Muslim.

A two-week fellowship for entrepreneurs and social leaders. A fellowship in a job where you are not paid. Instead, you get to learn new skills and meet people who can help you. You must have an interest in change and cross-cultural conversation. It is best if it is conversation between Jewish and Muslim communities.

hubungan: formulir online di http://adrfellowship.org/contact/

Contact: online form at http://adrfellowship.org/contact/

Hiji program ukhuwah 12-bulan pikeun jalma nu keur dipake dina karir di ngembangkeun internasional. Anjeun kudu boga gelar sarjana di sawah relevan pikeun ngembangkeun internasional. Anjeun oge kudu geus spent sahanteuna 6 bulan peuntas laut di nagara berkembang. Anjeun kudu jadi béntés dina basa Inggris sarta basa kadua.

A 12-month fellowship program for people who are working on a career in international development. You must have a graduate degree in a field relevant to international development. You also must have spent at least 6 months overseas in a developing country. You must be fluent in English and a second language.

telepon: (888) 277-7575

Phone: (888) 277-7575

email: idfp@crs.org

Email: idfp@crs.org

scholarships for refugees and immigrants in the US. Thanks to the Portland Adult Education Program for use of their photos. Photo by Molly Haley.
Poto kahadean tina Molly Haley, Program Pendidikan sawawa Portland.
scholarships for refugees and immigrants in the US. Thanks to the Portland Adult Education Program for use of their photos. Photo by Molly Haley.
Photo courtesy of Molly Haley, Portland Adult Education Program.

Beasiswa pikeun grup na nationalities husus

Scholarships for specific groups and nationalities

sababaraha yayasan, organisasi sarta asosiasi profésional nyimpen duit kana beasiswa pangajén pikeun rahayat ethnicities tangtu.

Some foundations, organizations and professional associations save money to award scholarships to people of certain ethnicities.

turunan Afrika

African descent

A beasiswa 2 taun hadir Southern Maine Komunitas College. Hal ieu dileler ka imigran Afrika lulus ti SMA Portland.

A 2-year scholarship to attend Southern Maine Community College. It is awarded to an African immigrant graduating from a Portland high school.

email: info@mapsj.org

Email: info@mapsj.org

Asia, Kidul Asia Wétan sarta nu nyicingan di pulo Pasifik

Asian, South East Asian and Pacific Islander

Beasiswa pikeun Islanders Asian jeung / atawa Pasifik ku fokus kana santri kalayan kedah finansial kuat jeung / atawa nu munggaran di kulawarga maranéhanana indit ka kuliah anu attending universitas husus (tingali ramatloka pikeun daptar).

Beasiswa pikeun Islanders Asian jeung / atawa Pasifik ku fokus kana santri kalayan kedah finansial kuat jeung / atawa nu munggaran di kulawarga maranéhanana indit ka kuliah anu attending universitas husus (tingali ramatloka pikeun daptar).

hubungan: Teureuh tur Hubungan Komunitas di outreach@apiasf.org

Contact: Outreach and Community Relations at outreach@apiasf.org

telepon: 1-877-808-7032

Phone: 1-877-808-7032

Beasiswa pikeun murid anu nganyatakeun activism dina nu nyicingan di pulo Asia sarta Pasifik (API). Ieu oge keur lesbian, homo, bisexual, transgender, sarta queer (LGBTQ) komunitas kuliah di hiji sakola di AS.

Scholarship for students who express activism in the Asian and Pacific Islander (API). It is also for lesbian, gay, bisexual, transgender, and queer (LGBTQ) communities studying at a school in the US.

telepon: (415) 857-4272

Phone: (415) 857-4272

email: info@gapafoundation.org

Email: info@gapafoundation.org

Beasiswa pikeun sarjana jeung lulusan muridna ngamotivasi. Anjeun kudu planing on diajar elmu, siswa médis atanapi biologi warisan Asia Tenggara.

Scholarship for motivated undergraduate and graduate students. You must be planing on studying science, medical or biology students of Southeast Asian heritage.

email: scholarship@stemcellthailand.org

Email: scholarship@stemcellthailand.org

turunan Arab

Arab descent

Beasiswa dileler dina dasar kalapa pikeun siswa warisan arab. Anjeun kudu planing on nerapkeun ka kuliah komunitas, opat-taun kuliah, sarta sakola sarjana. sakola kudu di New York, New Jersey, atanapi Connecticut.

Scholarship awarded on a competitive basis to students of Arab heritage. You must be planing on applying to a community college, four-year college, and graduate school. The school must be in New York, New Jersey, or Connecticut.

telepon: (347) 924-9674/ (917) 591-2177

Phone: (347) 924-9674/ (917) 591-2177

email: fernado@amln.org

Email: fernado@amln.org

Sababaraha beasiswa sadia pikeun Arab Amerika atawa individu turunan Arab diajar di US. Mangga buka ramatloka pikeun daptar lengkep ngeunaan beasiswa.

Several scholarships available for Arab Americans or individuals of Arab descent studying in the U.S. Please visit the website for full list of scholarships.

Beasiswa pikeun siswa turunan Arab. Anjeun kudu jadi junior a, sakola sarjana senior atawa attending dina widang media atawa jurnalisme. Anjeun oge bisa jurusan jurnalistik, radio, televisi jeung / atawa pilem. Anjeun kudu jadi dina program sarjana salaku junior atawa senior. Anjeun oge bisa jadi dina program pascasarjana.

Scholarship for students of Arab descent. You must be a junior, senior or attending graduate school in the field of media or journalism. You can also be majoring in journalism, radio, television and/or film. You must be in an undergraduate program as a junior or senior. You can also be in a graduate program.

telepon: (202) 244-2990

Phone: (202) 244-2990

email: organizing@adc.org

Email: organizing@adc.org

Beasiswa pikeun Arab-Amerika nu boga sasmita alus teuing jeung nu aub dina activism na di masarakat maranéhna.

Scholarship for Arab-Americans who have excellent grades and are involved in activism and in their community.

hubungan: formulir online di http://www.naaponline.org/about-naap/contact/

Contact: online form at http://www.naaponline.org/about-naap/contact/

Beasiswa pikeun sarjana atanapi lulusan mahasiswa pinuh waktos. Anjeun kudu diajar rékayasa, gawena undagi, ilmu komputer, atawa IT. Anjeun kudu jadi anggota murid kiwari AAAEA – Area ibukota atawa anak ti hiji anggota ayeuna.

Scholarship for full time undergraduate or graduate students. You must be studying engineering, architecture, computer science, or IT. You must be a current student member of AAAEA – Capital Area or a child of a current member.

email: AAAEADC@AAAEADC.com

Email: AAAEADC@AAAEADC.com

Beasiswa pikeun awéwé Amérika Arab attending sakola di Michigan.

Scholarship for Arab American women attending school in Michigan.

hubungan: Yvonne Abraham

Contact: Yvonne Abraham

email: yabraham@aawbc.org

Email: yabraham@aawbc.org

Iran

Iranian

Beasiswa keur mahasiswa imigran generasi kahiji. Kedah janten US. warga atanapi nyicingan légal residing di California.

Scholarship for first-generation immigrant students. Must be a U.S. citizen or legal resident residing in California.

telepon: (877) 968-6328

Phone: (877) 968-6328

email: grants@foroutanfoundation.org

Email: grants@foroutanfoundation.org

Sababaraha beasiswa pikeun siswa turunan Iran dumasar kedah finansial, involvement komunitas, atawa prestasi akademik.

Multiple scholarships for students of Iranian descent based on financial need, community involvement, or academic achievement.

email: info@theisf.org

Email: info@theisf.org

Sababaraha beasiswa sadia pikeun lulus siswa SMA sarta waktu mahasiswa pinuh ku turunan Iran.

Multiple scholarships available to graduating high school students and full time college students of Iranian descent.

telepon: 727-433-2133

Phone: 727-433-2133

email: momenifoundation@aol.com

Email: momenifoundation@aol.com

Latino / Hispanik

Latino/Hispanic

Beasiswa keur mahasiswa Hispanik néangan 4 taun atawa canggih derajat. Beasiswa dibasajankeun $500 ka $5,000 dumasar kana relatif kedah.

Scholarship for Hispanic students seeking 4-year or advanced degrees. Scholarships range from $500 to $5,000 based on relative need.

hubungan: formulir online di HTTPS://www.hsf.net/en_US/contact-us

Contact: online form at https://www.hsf.net/en_US/contact-us

Hiji daptar beasiswa, kaasup Program Beasiswa MALDEF Hukum Sakola. Ieu pikeun siswa hukum anu hoyong maju hak sipil masarakat Latino.

A list of scholarships, including the MALDEF Law School Scholarship Program. This is for law students who want to advance the civil rights of the Latino community.

hubungan: formulir online di http://www.maldef.org/contact/index.html

Contact: online form at http://www.maldef.org/contact/index.html

Beasiswa pikeun Amérika Tengah sarta mahasiswa Latino anu hoyong enroll dina kuliah. Anjeun kudu hirup di wewengkon Los Angeles. Beasiswa nu kabuka ka sadaya muridna paduli status imigrasi.

Scholarship for Central American and Latino students who want to enroll in college. You must live in the Los Angeles area. Scholarships are open to all students regardless of immigration status.

telepon: (213) 480-1052

Phone: (213) 480-1052

Myanmar

Myanmar

Beasiswa keur mahasiswa anyar ti Myanmar néangan gelar hiji gaul urang ti Universitas di Jalma.

Scholarship for new students from Myanmar seeking an associate’s degree from the University of the People.

email: financial.aid@uopeople.edu

Email: financial.aid@uopeople.edu

Paléstina

Palestine

Beasiswa keur mahasiswa Amérika Paléstina sarta Paléstina ti imah-panghasilan low.

Scholarships for Palestinian and Palestinian American students from low-income homes.

telepon: (734) 425-1600

Phone: (734) 425-1600

email: admin@afrp.org

Email: admin@afrp.org

Siria

Syrian

Beasiswa keur mahasiswa di sabudeureun dunya anu pangungsi atanapi seekers suaka.

Scholarship for students around the world who are refugees or asylum seekers.

email: info@uopeople.edu

Email: info@uopeople.edu

beasiswa lengkep sareng parsial pikeun siswa Siria perencanaan hadir hiji universitas anggota Konsorsium Suriah. Anjeun tiasa ningali daptar universitas dina website.

Full and partial scholarships for Syrian students planning to attend a Syria Consortium member university. You can see a list of universities on the website.

email: syriasupport@iie.org

Email: syriasupport@iie.org

Beasiswa pikeun imigran jeung TKI

Scholarships for immigrants and migrant workers

beasiswa patut $500 pikeun siswa ngasupkeun atanapi enrolled dina kuliah atawa program atikan sejenna. Ieu oge keur individu anu henteu ngalengkepan SMA tapi nunjukkeun janji kamampuhan pikeun neruskeun sarakola.

Scholarship worth $500 for students entering or enrolled in college or other education programs. It is also for individuals who did not complete high school but show promise of ability to continue schooling.

hubungan: Chris Norton, nu mingpin pausahaan

Contact: Chris Norton, Director

email: cnorton@gvboces.org
Email: cnorton@gvboces.org
telepon: 800-245-5681

Phone: 800-245-5681

beasiswa tina $2,500 dirancang ngarojong pamuda sabudeureun dunya di anu hoyong buka kuliah. Anjeun kudu jadi antara umur 18-26. Anjeun kudu milih hiji gelar sarjana dina widang bobot atawa bisnis.

Scholarship of $2,500 designed to support young people around the world in who want to go to college. You must be between the ages of 18-26. You must choose an undergraduate degree in a STEM field or business.

Tel: (202) 686-8652

Tel: (202) 686-8652

email: wufoundation@iie.org

Email: wufoundation@iie.org

Beasiswa pikeun Amerika Anyar atawa belegug generasi kahiji

Scholarships for New Americans or first-generation citizens

A $90,000 beasiswa dileler leuwih 2 taun pikeun imigran, pangungsi, jeung generasi kahiji Amerika. Anjeun kudu perencanaan enroll pinuh waktos dina program gelar sarjana. Anjeun oge kudu di handapeun umur 31.

A $90,000 scholarship awarded over 2 years for immigrants, refugees, and first-generation Americans. You must be planning to enroll full time in a graduate degree program. You also must be under the age of 31.

telepon: (212) 547-6926

Phone: (212) 547-6926

email: PDSoros@pdsoros.org

Email: PDSoros@pdsoros.org

Beasiswa pikeun warga generasi kahiji, pangungsi, atanapi imigran anu dihadiran sakola di Wake County, Propinsi Sulawesi Tenggara. Aya dokuméntasi diperlukeun.

Scholarship for first-generation citizens, refugees, or immigrants who attended school in Wake County, North Carolina. There is no documentation required.

telepon: (919) 474-8370 ext. 4028

Phone: (919) 474-8370 ext. 4028

hubungan: Julia Da Silva
Contact: Julia Da Silva
email: julia@trianglecf.org

Email: julia@trianglecf.org

Beasiswa pikeun generasi kahiji Amerika residing di Wyoming. Anjeun kudu perencanaan hadir salah sahiji kaayaan urang 7 akademi komunitas atawa universitas Wyoming.

Scholarship for first-generation Americans residing in Wyoming. You must be planning to attend one of the state’s 7 community colleges or the University of Wyoming.

telepon: (307) 777-6198

Phone: (307) 777-6198

email: bruce.hayes@wyo.gov

Email: bruce.hayes@wyo.gov

Beasiswa pikeun generasi kahiji Amerika atanapi imigran lulus ti hiji Eagan, Minnesota SMA. Larapkeun kalawan hiji aplikasi pikeun beasiswa ieu sareng 100+ beasiswa sejenna dina Eagan Yayasan.

Scholarship for first-generation Americans or immigrants graduating from an Eagan, Minnesota high school. Apply with one application for this scholarship and 100+ other scholarships within the Eagan Foundation.

telepon: (651) 243-1198

Phone: (651) 243-1198

email: admin@eaganfoundation.org

Email: admin@eaganfoundation.org

Beasiswa kalawan henteu dokuméntasi diperlukeun

Scholarships with no documentation required

Beasiswa pikeun imigran, warga generasi kahiji, atanapi pangungsi (euweuh dokuméntasi diperlukeun) anu dihadiran sakola di Wake County, Propinsi Sulawesi Tenggara.

Scholarship for immigrants, first-generation citizens, or refugees (no documentation required) who attended school in Wake County, North Carolina.

telepon: (919) 474-8370 ext. 4028

Phone: (919) 474-8370 ext. 4028

hubungan: Julia Da Silva
Contact: Julia Da Silva
email: julia@trianglecf.org

Email: julia@trianglecf.org

A bakat na kedah basis beasiswa pikeun DREAMers attending hiji sakola umum Chicago.

A talent and need-based scholarship for DREAMers attending a Chicago public school.

hubungan: Luis Narvaez

Contact: Luis Narvaez

email: dreamers@cps.edu

Email: dreamers@cps.edu

Beasiswa tina nepi ka $7,000 pikeun imigran-panghasilan low lulus ti SMA. Anjeun oge bisa enrolled dina program kuliah na sarjana anu cicing di / hadir sakola di Bay Area San Fransisco.

Scholarship of up to $7,000 for low-income immigrants graduating from high school. You can also be enrolled in college and graduate programs who live in/attend school in the San Francisco Bay Area.

email: nancy@immigrantsrising.org

Email: nancy@immigrantsrising.org

Beasiswa pikeun siswa kalawan hébat-gradasi. Anjeun kudu perencanaan ngudag hiji gelar sarjana di hiji kuliah 4 taun. Ngalamar kudu disatujuan pikeun DACA atanapi TPS. Anjeun kudu jadi ngabogaan hak pikeun ilubiung dina internships mayar.

Scholarship for students with great-graded. You must be planning to pursue an undergraduate degree at a 4-year college. Applicants must be approved for DACA or TPS. You must be eligible to participate in paid internships.

email: info@goldendoorscholars.org

Email: info@goldendoorscholars.org

Beasiswa pikeun pangungsi atanapi seekers suaka

Scholarships for refugees or asylum seekers

Peryogi basis beasiswa keur pangungsian Vermont urang jeung mahasiswa suaka-néangan. Ieu ngan pikeun siswa perencanaan hadir Champlain College.

Need-based scholarship for Vermont’s refugee and asylum-seeking students. This is only for students planning to attend Champlain College.

telepon: (802) 860-2777

Phone: (802) 860-2777

email: compass@champlain.edu

Email: compass@champlain.edu

Sadia ka siswa di sabudeureun dunya anu pangungsi atanapi seekers suaka.

Available to students around the world who are refugees or asylum seekers.

email: info@uopeople.edu

Email: info@uopeople.edu

Beasiswa pikeun pangungsi atanapi seekers suaka perencanaan hadir Universitas sahiji Jalma.

Scholarship for refugees or asylum seekers planning to attend University of the People.

telepon: info@uopeople.edu

Phone: info@uopeople.edu

Ieu ukhuwah sataun-lila. A ukhuwah mangrupakeun job unpaid dimana anjeun meunang pikeun neuleuman kaahlian anyar. Ieu keur profesor, peneliti, jeung kaum intelektual publik anu nyanghareupan ancaman kana kahirupan maranéhanana sarta careers di nagara imah maranéhanana.

This is a year-long fellowship. A fellowship is a unpaid job where you get to learn new skills. It is for professors, researchers, and public intellectuals who face threats to their lives and careers in their home countries.

telepon: (212) 205-6486

Phone: (212) 205-6486

email: srf@iie.org

Email: srf@iie.org

awéwé

Women

Beasiswa pikeun awéwé Amérika Arab attending sakola di Michigan.

Scholarship for Arab American women attending school in Michigan.

hubungan: Yvonne Abraham

Contact: Yvonne Abraham

email: yabraham@aawbc.org

Email: yabraham@aawbc.org

kursus profésional pikeun awéwé anu hoyong ngalebetkeun deui widang profésional maranéhna. Aya ogé kursus bahasa keur integrasi kana nagara anyar maranéhanana atawa kursus maot ujian nasional diperlukeun.

Professional courses for women who want to re-enter their professional field. There are also language courses for integration into their new country or courses to pass required national exams.

telepon: (+41) 22 731 2380

Phone: (+41) 22 731 2380

Aya loba beasiswa pikeun imigran sarta pangungsi. Lamun nyaho batur pikeun nambahkeun, mangga surélék: info@therefugeecenter.org. Urang baris nambahan eta daftar.

There are many scholarships for immigrants and refugees. If you know of others to add, please email: info@therefugeecenter.org. We will add them to the list.

Anjeun oge bisa nerapkeun pikeun hibah, nu mangrupakeun jenis sejen pangrojong finansial. Kantor ti Federal Mahasiswa bantuan nyadiakeun hibah, gajian, jeung dana karya-ulikan pikeun kuliah atanapi karir sakola. Anjeun tiasa nerapkeun pikeun Aplikasi Federal pikeun Free Mahasiswa bantuan (FAFSA).

You can also apply for grants, which are another kind of financial support. The office of Federal Student Aid provides grants, loans, and work-study funds for college or career school. You can apply for the Federal Application for Free Student Aid (FAFSA).

Diajar kumaha panawaran pikeun kuliah

Info on nerapkeun kuliah

Diajar deui

Learn how to apply for college

Info on applying to college

Learn more
Naha kaca ieu mantuan anjeun? raray smiley nuhun raray karidut teu
Hatur nuhun pikeun eupan balik anjeun!