Palayanan Kaséhatan

Inggris ogéTaya basa Inggris

asuransi Kaséhatan

Di Amérika Serikat, Anjeun kudu mayar duit buka dokter. asuransi Kaséhatan mantuan mayar perawatan médis Anjeun mun anjeun balik ka dokter. Maca deui

Buka dokter

Pikeun balik ka dokter, Anjeun kudu neangan dokter sarta nyieun hiji pasini. Maca deui

Dokter jeung spesialis

Aya loba tipena béda dokter. Barudak dewasa bisa ningali dokter béda. Maca deui

Resep sarta ubar

Di Amérika Serikat, aya dua tipena béda obat. Anjeun bisa meuli sababaraha obat di toko. tapi kadang, dokter kedah masihan anjeun ubar Anjeun. Maca deui

kaséhatan méntal

kaséhatan méntal nyaéta kaséhatan pikiran anjeun. kaséhatan méntal Anjeun mangaruhan kumaha anjeun pikir jeung ngarasa. Maca deui

budaya shock

Anjeun ngaluyukeun ka budaya anyar, anjeun bisa ngaliwat perioda béda tempat aran cara. Salah sahiji hambalan ieu katelah "shock budaya". Maca deui

Ti Komunitas nu

Affordable Kamanusaan sarta Studi Act : Inpo sareng video ditarjamahkeunvideo dimekarkeun sarta informasi dina basa pangungsian pikeun mantuan pangungsi neuleuman Act Kamanusaan sarta Studi Affordable. Nu pangungsian Center Online
Unak pangungsian: Kunaon kuring hayang jadi ahli bedah cardiovascular | Nu pangungsian Center OnlineAbel, a pangungsian ti Étiopia, babagi carita na "Kuring éta bosen ningali ratusan jalma dying ti kurangna perawatan médis alus."
Nyampurkeun pangungsian Pasén | Rumah Sakit barat meets aqidah Wétan: Naon Podomoro professional kudu ngalenyepan pangungsi sarta imigran di US.Rumah Sakit barat meets aqidah Wétan: Naon Podomoro professional kudu ngalenyepan pangungsi sarta imigran di ASNyampurkeun penderita pangungsian: A juru pangungsian babagi ka miskomunikasi nu mana antara penderita pangungsian sarta dokter Amérika maranéhanana.