Mayar keur kuliah

Inggris ogéTaya basa Inggris

Many students need assistance when paying for college

Many students need assistance when paying for college

Mayar keur kuliah: kumaha abdi tiasa nanggung eta?

Paying for college: how can I afford it?

Murid pikir ngeunaan Mayar keur kuliah sateuacan aranjeunna mimiti kelas. Di dieu aya sababaraha cara nu bisa mayar atikan anjeun:

Students think about paying for college before they start classes. Here are some ways you can pay for your education:

gajian murid

Student loans

Sababaraha mahasiswa mayar kuliah ku gajian, boh tina gajian pamaréntah atawa swasta. Panawaran keur injeuman ti pamaréntah, Anjeun kudu ngabéréskeun FAFSA, nu ngarupakeun Aplikasi Free pikeun Federal Mahasiswa bantuan. Lamun anjeun panawaran pikeun gajian ti pamaréntah, Anjeun kudu repay aranjeunna kalayan dipikaresep. Ieu ngandung harti sagala duit maneh nginjeum anjeun kudu mayar deui pamaréntah, normalna mawa duit tambahan disebutna bunga. gajian swasta sakapeung bisa boga ongkos dipikaresep pisan tinggi. Sateuacan Anjeun mutuskeun nyandak gajian murid, Anjeun kudu ngobrol ka pembimbing sakola atawa batur anu bisa mantuan Anjeun tur pastikeun anjeun ngartos kana gajian.

Some students pay for college with loans, either from the government or private loans. To apply for a loan from the government, you have to complete the FAFSA, which is the Free Application for Federal Student Aid. When you apply for loans from the government, you have to repay them with interest. This means any money you borrow you have to pay back to the government, normally with extra money called interest. Private loans can sometimes have very high interest rates. Before you decide to take student loans, you should talk to a school counselor or someone who can help you and make sure you understand the loans.

Ieu teh situs pamaréntah resmi pikeun Aplikasi Free pikeun Federal Mahasiswa bantuan. Pikeun loba mahasiswa, ieu tempat kahiji maranéhanana kasampak lamun Mayar keur kuliah. Murid ti kulawarga-panghasilan low tiasa nampi hibah atawa beasiswa pikeun mantuan aranjeunna mayar sakola. Completing FAFSA pisan pajeulit jeung ngabingungkeun pikeun kulawarga Amérika ogé kulawarga pangungsian.

This is the official government website for the Free Application for Federal Student Aid. For many students, this is the first place they look when paying for college. Students from low-income families can receive grants or scholarships to help them pay for school. Completing the FAFSA is very complicated and confusing for American families as well as refugee families.

Karya bagian-waktos

Part-time work

Sababaraha mahasiswa mayar kuliah ku akang ka sakola bagian-waktu jeung gawe bagian-waktos. sakapeung, sakola bakal masihan mahasiswa hibah nu ngidinan pikeun berpungsi dina kampus jeung perlu mayar ti dana Federal Gawé Study. Anjeun oge bisa manggihan pakasaban bagian-waktu nu boga jam fléksibel ku kituna anjeun bisa hadir kuliah. Tapi, eta tiasa pisan hésé buka kuliah bari anjeun digawé, utamana lamun boga kulawarga. Nalika pamikiran ngeunaan Mayar keur kuliah, pikir ngeunaan pilihan ieu sanggeus ngalamar beasiswa tur ngaliwatan FAFSA.

Some students pay for college by going to school part-time and working part-time. Sometimes, schools will give students grants that allow them to work on campus and get paid from Federal Work Study funds. You can also find a part-time job that has flexible hours so that you can attend college. However, it can be very hard to go to college while you are working, especially if you have a family. When thinking about paying for college, think about this option after applying for scholarships and through FAFSA.

beasiswa

Scholarships

The pangungsian Center Online boga daptar Beasiswa pikeun pangungsi sarta imigran. Tapi, Anjeun bisa nerapkeun pikeun sagala beasiswa ti kuliah Anjeun, ti organisasi lokal, na tina kaayaan.

The Refugee Center Online has a list of Scholarships for refugees and immigrants. However, you can apply for any scholarships from your college, from local organizations, and from the state.

Rengse sakola na earn GED Anjeun®

GED online gratis® tangtu préparasi

Rengse atikan anjeun

Naha kaca ieu mantuan anjeun? raray smiley nuhun raray karidut teu
Hatur nuhun pikeun eupan balik anjeun!