Dina Ayat ieu

budaya Amérika

budaya Amérika pisan langsung. Loba pangungsi sarta imigran pangalaman shock budaya nalika maranéhna anjog di Amérika. Maca deui

Nyandak netep

Inpo dasar pikeun sawaktos Anjeun pertama anjog di Amérika. Diajar kumaha nimu susun. Diajar pikeun lisénsi supir anjeun. Maca deui

Palayanan Kaséhatan

Anjeun bakal kedah manggihan dokter. Anjeun bakal kedah ngadaptarkeun asuransi. Maca deui

Duit jeung pajeg

Kabéh Amerika mayar pajeg. Ngalenyepan pajeg sarta lamun mayar pajeg. Diajar kumaha anggaran duit Anjeun. Maca deui

hirup deui di daya Amérika

Tempo sadaya kaca kami di bagian ieu. Mangga paluruh émbaran nu langkung seueur ngeunaan budaya, lalaki netep, palayanan Kaséhatan, jeung duit. Maca deui

Panggihan bantuan deukeut anjeun

Paké FindHello neangan jasa jeung sumber di kota Anjeun.

Mimiti Pilarian Anjeun