budaya Amérika

Inggris ogéTaya basa Inggris

Polite behavior

Learn some things to say and do so you can be polite in the USA. Maca deui

nilai Amérika

Baca tentang hal anu penting pikeun Amerika, kayaning kamerdikaan, privasi sarta sarua. Maca deui

Ngawangkong jeung Komunikasi

Amerika ngobrol dina cara langsung. Ieu hartina memang maranehna ngabejaan ka Anjeun naon maranéhna pikir. Lamun anjeun ngobrol ka Amérika, hal anu penting pikeun néangan jalma dina panon. Diajar kumaha ngobrol Amerika jeung ngarti komunikasi Amérika. Maca deui

kabiasaan pribadi

kabiasaan pribadi di AS bisa jadi pohara béda ti di nagara anjeun. Baca pikeun neuleuman ngeunaan hal kawas tinggal bersih, roko, sarta dating. Maca deui

Ti Komunitas nu

pangungsi welcomingbulan mimiti kuring di AmérikaKuring bulan pisan munggaran di Amérika éta pisan teuas. Kuring ieu leungit, lieur, jeung sieun. Anna, a pangungsian ti Burma, nyerat ngeunaan bulan kahiji nya di Amérika.
Nyieun Friends Amérika: pangalaman abdi integral tina dina masarakat AmérikaNyieun Friends Amérika: pangalaman abdi integral tina dina masarakat AmérikaNyieun babaturan Amérika. carita ieu téh salah sahiji nyata jeung nembongkeun naon kawas pasamoan urang tina budaya béda.
Bulan munggaran abdi di Amérika: Kuring Teu bisa ngucapkeun abdi NgaranThe struggles pangungsi sarta imigran nyanghareupan sapopoéWilson Kubwayo, pangungsian a, babagi sababaraha tantangan greatest anjeunna nilik pikeun pendatang. Diajar dina struggles pangungsi sarta imigran nyanghareupan sapopoé.