Nyaluyukeun jeung hirup di Amérika

bagian ieu nu pangungsian Center Online boga gagasan jeung informasi pikeun mantuan Anjeun hadé ngaluyukeun kana kahirupan di AS. Ku budaya Amérika pamahaman hadé tur nilai Amérika, anjeun bakal boga pangalaman resettlement hadé. Anjeun tiasa ningkatkeun parasaan anjeun ngabogaan kontrol leuwih hirup anjeun sarta mudahan gaduh stress kirang jeung ngarasa happier.

Budaya Amérika

Naon nilai Amérika?

hal naon anu ngalakukeun nilai Amerika? privasi nilai Amerika, kamerdikaan, sarua jeung kompetisi.

Kumaha pikeun ngaluyukeun kana budaya Amérika

Sapuluh tips pikeun mantuan Anjeun suksés di Amérika Serikat

komunikasi

Ngalenyepan kumaha Amerika ngobrol silih.

kabiasaan pribadi

Émbaran ngeunaan hubungan kulawarga, bobogohan, na alkohol jeung narkoba di Amérika Serikat.

budaya shock

budaya shock

Lamun anjeun mindahkeun ka Amérika, anjeun bisa ngalaman shock budaya.

Naha anjeun terang? Anjeun tiasa nanyakeun tur meunangkeun nasihat ti pangungsi sejen tur imigran dina panglawungan RCO sacara

Panggihan bantuan deukeut anjeun

Search for program jeung sumber di dayeuh Anjeun.

Mimiti Pilarian Anjeun

Pangungsian sarta Garapan imigran