budaya Amérika

Inggris ogéTaya basa Inggris

budaya shock

Budaya shock mangrupakeun rarasaan anjeun boga mun anjeun pindah ti hiji nagara ka sejen tur anjeun teu ngarti budaya anyar. Lamun anjeun boga shock budaya, anjeun bisa ngarasa sedih, sieun atawa ambek. Anjeun bisa sono nagara anjeun budaya Anjeun. Maca deui

kabiasaan Amérika

Diajar sababaraha hal ngomong jeung ulah jadi Anjeun bisa ngaluyukeun kana budaya jeung paripolah Amérika. Maca deui

nilai Amérika

Baca tentang hal anu penting pikeun Amerika, kayaning kamerdikaan, privasi sarta sarua. Maca deui

Ngawangkong jeung Komunikasi

Amerika ngobrol dina cara langsung. Ieu hartina memang maranehna ngabejaan ka Anjeun naon maranéhna pikir. Lamun anjeun ngobrol ka Amérika, hal anu penting pikeun néangan jalma dina panon. Diajar kumaha ngobrol Amerika jeung ngarti komunikasi Amérika. Maca deui

Paripolah pribadi

This page will help you learn about personal things like dating and family. You can also learn about alcohol and drugs in the United States. Maca deui

Useful US laws to know

When you come to live in the United States, you cannot know all the laws and regulations. There are many thousands of laws! Every state has its own laws, oge. Here are some US laws that are useful to know. Maca deui

Ti Komunitas nu

pangungsi welcomingbulan mimiti kuring di AmérikaKuring bulan pisan munggaran di Amérika éta pisan teuas. Kuring ieu leungit, lieur, jeung sieun. Anna, a pangungsian ti Burma, nyerat ngeunaan bulan kahiji nya di Amérika.
Nyieun Friends Amérika: pangalaman abdi integral tina dina masarakat AmérikaNyieun Friends Amérika: pangalaman abdi integral tina dina masarakat AmérikaNyieun babaturan Amérika. carita ieu téh salah sahiji nyata jeung nembongkeun naon kawas pasamoan urang tina budaya béda.
Bulan munggaran abdi di Amérika: Kuring Teu bisa ngucapkeun abdi NgaranThe struggles pangungsi sarta imigran nyanghareupan sapopoéWilson Kubwayo, pangungsian a, babagi sababaraha tantangan greatest anjeunna nilik pikeun pendatang. Diajar dina struggles pangungsi sarta imigran nyanghareupan sapopoé.