Pangungsian voices nyaeta kumpulan carita jeung tulisan ditulis ku pangungsi sarta imigran nu tinggal di Amérika Serikat.

You can read about the challenges other refugees and immigrants faced immigrating to the United States and learn from them how they succeeded in the United States.

Panganyarna

Urut pangungsi Cambodian manggihan kasuksésan amis di Amérika

Urut pangungsi Cambodian Ky na Chhary Phuon ngahontal impian Amérika ku muka hiji warung donat di Danville, California. Bari ranté badag-ngaran kopi nu kawentar di sakuliah Amérika, aya ngan hiji tempat locals di Danville, California, nyarankeun. pikeun leuwih 3 dekade, locals geus katempo rupa mesem of Ky na Chhary Phuon unggal dinten ti ... Maca deui

pangajaran awéwé mantuan pangungsi sukses

Awaz éta hiji pangungsian anu ngungsi nagara nu kadang teu ngijinan pangajaran awéwé kaliwat SD. Kusabab studi dirina di Amérika Serikat, baé ayeuna a manajer sarta guruna diganti. Sabalikna mun sababaraha Generalisasi umum atawa stereotypes, Jigana nu pangungsi sarta imigran tiasa pisan suksés di Amérika. aranjeunna kedah ... Maca deui

Ngadaptarkeun newsletter urang

Urang bakal surélék voices carita ka anjeun!

Anjeun hiji Amérika kiwari, bener? Perjalanan ka kawarganagaraan Amérika

Sanajan nikah warga AS, perjalanan ka arah kawarganagaraan Amérika tiasa panjang sarta ngabingungkeun. Jalma sering nganggap yén lamun kuring nikah sweetheart Amérika kuring, Kuring otomatis ngagaduhan kawarganagaraan Amérika. Anggapan ieu bener bothers kuring sabab lamun anu leres, ieu bakal hartosna yén bakal nampi paspor hiji dina sawaktu ... Maca deui