kabijakan privasi

privasi anjeun anu penting pikeun kami.

The pangungsian Center Online ngahormat privasi Anjeun.

Pikeun demonstrate komitmen urang pikeun mayungan hak-hak anjeun, kami dijieun kawijakan privasi ieu ngajelaskeun sabaraha urang ngubaran informasi nu nyadiakeun kami liwat pamakéan Anjeun tina ramatloka kami. Kawijakan ieu bisa dirobah iraha wae, nu hal Sarat jeung Kaayaan Pamakéan nu dirévisi baris dilarapkeun ka émbaran kami nampi sanggeus tanggal Sarat jeung Kaayaan Pamakéan nu dirévisi ieu dipasang.

bewara privasi

bewara privasi Ieu discloses amalan privasi pikeun (alamat ramatloka). bewara privasi ieu manglaku solely kana informasi dikumpulkeun ku ramatloka ieu. Bakal ngabéjaan tina handap:

  • Naon informasi diwanoh pribadi anu dikumpulkeun ti anjeun ngaliwatan website, kumaha eta anu dipaké sarta kalayan saha eta bisa jadi shared.
  • pilihan naon sadia ka anjeun ngeunaan pamakéan data anjeun.
  • Prosedur kaamanan di tempat pikeun nangtayungan nyalahgunakeun informasi Anjeun.
  • Kumaha anjeun tiasa ngabenerkeun naon kakirangleresan inpormasi nu.

kempelan informasi, pamakean, sarta babagi

Kami dampal suku boga informasi nu dikumpulkeun dina situs ieu. Urang ngan boga aksés ka / ngumpulkeun informasi nu sukarela masihan kami via email atanapi kontak langsung séjén ti anjeun. Simkuring moal ngajual atawa nyéwa informasi ieu saha.

Non-pribadi informasi diwanoh sarta cookies

Dina sambungan kalawan pamakéan Anjeun tina ramatloka kami, urang kadang ngumpulkeun informasi non-pribadi diwanoh ngeunaan anjeun sapertos alamat IP anjeun sarta kaca web nu didatangan. Urang ogé bisa ngirim "cookies" pikeun komputer. A "cookie" mangrupakeun file téks leutik dikirim ka komputer tur disimpen di hard drive na nu mantuan urang mikawanoh datang ulang, mempermudah aksés lumangsung tiap nganjang ka na pamakéan loka kami kayaning basa naon resep maca jeung nalungtik di, jeung kabiasaan pamakéan lagu. Urang make "cookies" sarta ngumpulkeun informasi non-pribadi diwanoh lain pikeun ningkatkeun pidangan pangalaman browsing Anjeun.

Ngahubungan jeung / atawa ngarespon kana requests Anjeun

Urang baris ngagunakeun informasi anjeun pikeun ngabales ka anjeun, ngeunaan alesanana anjeun ngahubungi kami. Simkuring moal babagi informasi anjeun kalayan pihak katilu mana wae luar organisasi urang, iwal perlu minuhan pamundut anjeun, kayaning enrolling dina tangtu lulusan.

Iwal mun nanyakeun kami teu, urang bisa ngontak anjeun via email di mangsa ka ngabejaan Anjeun tentang program kami, kelas, apdet pikeun resettlement pangungsian, jeung / atawa apdet pikeun kawijakan privasi ieu.

aksés anjeun jeung kontrol ngaliwatan informasi

Anjeun bisa milih kaluar tina sagala kontak hareup ti urang iraha wae. Anjeun tiasa ngalakukeun di handap iraha wae ku ngahubungan kami di: privacy@therefugeecenter.org.

  • Tempo naon data urang gaduh ngeunaan anjeun, lamun aya.
  • Robah / bener / ngahapus data naon urang kudu tentang anjeun.
  • Nganyatakeun sagala perhatian anjeun boga ngeunaan pamakéan kami data anjeun.

kaamanan

Simkuring nyandak precautions ngajaga inpormasi Anjeun. Lamun anjeun ngalebetkeun informasi sénsitip via website, Inpo anjeun ditangtayungan duanana online tur offline.
Dimana wae urang kumpulkeun informasi sénsitip (kayaning data kartu kiridit), Inpo nu énkripsi sarta dikirimkeun ka urang dina cara aman. Anjeun tiasa pariksa ku pilari hiji ikon konci dina palang alamat na pilari “HTTPS” dina awal alamat kaca web.
Bari kami nganggo enkripsi ngajaga inpormasi sénsitip dikirimkeun online, kami oge ngajaga inpormasi offline Anjeun. Ngan pagawé anu peryogi informasi anu nedunan pakasaban husus (salaku conto, kursus pangajaran) nu dibales aksés ka émbaran diwanoh pribadi.

patarosan

Mun anjeun mibanda patalékan atanapi lamun ngarasa yen urang teu patuh ku kawijakan privasi ieu, Anjeun kudu ngahubungan kami langsung via email di: privacy@therefugeecenter.org.