Kumaha anjeun tiasa meunangkeun aub

jelema nu ngagawe jeung sukarela

sukarelawan urang lolobana dianggo jarak jauh. Sukarelawan maénkeun peran badag dina ngawangun eusi kami, nulungan narjamahkeun sumber kami, jeung nyebarkeun kecap ngeunaan pangungsian Center Online. Diajar kumaha sukwan.

nulungan

Anjeun tiasa ngadamel bédana dina kahirupan pangungsian ku nulungan nyadiakeun salah sahiji hal nu paling penting pikeun integrasi suksés: aksés ka émbaran alus. Jieun tutulung a ayeuna.

Meuli kaos wilujeng sumping

Ngagem pesen tina wilujeng sumping nalika anjeun kaluar di masarakat Anjeun! Beuli salah sahiji kaos kami. The kaos ngirim pesen, langsung ka pangungsi sarta imigran: “wilujeung sumping. Ieu lembur, teuing.” The kaos nu aya di dalapan basa. Mésér kaos a ayeuna – proceeds ngarojong gawé kami.

Nyebarkeun kecap ngeunaan RCO

Bagikeun ramatloka gratis kami kalayan organisasi jeung individu di masarakat anjeun anu bisa teu terang ngeunaan ramatloka kami. Anjeun tiasa menta bahan teureuh mun ngadistribusikaeun di masarakat lokal Anjeun pikeun mastikeun pangungsi sarta imigran nyaho ngeunaan therefugeecenter.org. bahan pamundut kiwari.

Kumaha anjeun tiasa ngabagéakeun pangungsi

Diajar kumaha ngabagéakeun pangungsi

Dalapan tips pikeun mantuan Anjeun ngabagéakeun pangungsi. Anjeun tiasa volunteer langsung kalayan pangungsi sarta imigran di masarakat Anjeun, atawa anjeun masih bisa ngajengkeun keur tur ngarojong pangungsi tanpa gawé layanan langsung.

Candak Tangtu bébas kami

Diajar kumaha interaksi jeung pangungsi sarta imigran di luhur kompeten culturally.

daptar jalma anu kawéntar

Pangungsi sarta imigran nyieun komunitas urang hadé. Baca tentang pangungsian jeung masarakat imigran pamingpin di nagara urang.

Poé pangungsian Dunya

Baca carita ti Amerika sapopoé ngeunaan naha pangungsi sarta imigran sangkan kahirupan maranéhanana hadé. Baca carita Poé pangungsian Dunya urang ayeuna.

Baca Blog kami

Tetep diropéa dina parobahan penting pikeun kawijakan imigrasi. Diajar kaahlian sarta tips ngabagéakeun sarta pangungsi rojongan tur imigran. Ngalenyepan happenings anyar inovatif dina widang kapindahan kapaksa. Baca blog urang ayeuna.

Tumbu patali

Pangajaran pangungsi sarta imigran

Dupi anjeun gaduh pangungsian sarta imigran siswa dina kelas anjeun? Diajar kumaha anjeun tiasa ngabantu siswa ieu sukses.

What is the pangungsian Center Online?

Kami nu 501(c)3 organisasi nonprofit. Urang ngagunakeun téhnologi pikeun ngahontal ratusan rébu tina pendatang sakuliah Amérika Serikat. Leuwih jéntré ngeunaan modél urang.

misi, tetempoan, nilai

misi kami nyaeta pikeun mantuan pangungsi sarta imigran ngawangun kahirupan anyar di Amérika Serikat maké téhnologi. Ngalenyepan nilai na visi urang.

laporan taunan tur financials

Baca laporan taunan urang panganyarna na ngalenyepan dampak kami. Marios financials kami. Buka Laporan Taunan kami.

ilustrasi sukwan

Jieun bédana dina kahirupan pendatang a

Relawan kalawan RCO
Wilujeng sumping pangungsi ilustrasi

Wilujeng sumping pangungsi ka masarakat Anjeun

latihan sukwan

program rojongan nu mantuan pangungsi

Ku nyumbangkeun ka pangungsian Center Online, Anjeun ngarojong téhnologi jeung atikan nu mantuan pangungsi sukses di AS.

Sumbangan kiwari

Panganyarna tina Facebook

kudu mantuan? Taros Kami

Awéwé dina ilustrasi telepon

ku telepon

(503) 468-5474