careers

The pangungsian Center Online nyaéta hiji organisasi nonprofit internasional anu ngoperasikeun kawas tech mimiti-up. misi kami nyaeta ngagunakeun téhnologi pikeun mantuan pangungsi sarta imigran ngawangun kahirupan anyar. Kami geus dipelak gancang leuwih lima taun kaliwat jadi éta platform web utama pikeun individu lunta di Amérika Serikat. Simkuring nembe nampi status yayasan resmi di Italia sarta anu ngan dimimitian rék dilegakeun sacara internasional. Ieu waktos krusial dina sajarah: aya leuwih pangungsi sarta individu lunta di sakumna dunya dinten ti iraha wae titik saprak Perang Dunya II. Simkuring yakin tech miboga peran penting pikeun maén di ngarojong integrasi migran lunta global.

Dina inti kami, kami yakin pangungsi sarta imigran nyieun komunitas urang (jeung nagara urang) tempat hadé.

bukaan ayeuna:

We do not have any positions open at the moment

Leuwih jéntré ngeunaan karya urang

Baca kami 2017 Laporan taunan.

papanggih staf kami.

jelema nu ngagawe jeung sukarela jeung pangungsian Center Online.