The pangungsian Center Online mangrupakeun ramatloka dijieun pikeun pangungsi sarta imigran di Amérika Serikat.

What is the pangungsian Center Online?

Ieu mangrupakeun salah sahiji-eureun, ramatloka komprehensif imah sakabéh sumber daya sarta pendatang informasi kudu ngawangun kahirupan suksés keur diri jeung kulawarga maranéhanana didieu di Amérika.

Eusi geus curated ku pangungsi resettled jeung imigran sarta ditulis pikeun pemirsa ESL jeung maranéhanana kalayan educations formal kawates. Program nu satuluyna ditingkatkeun kamampuhna ku duanana tarjamahan otomatis tur manual jeung panganyarna dina téhnik pembelajaran multi-modal. Kami nganggo proliferasi téknologi mobile jeung kakuatan internet nyadiakeun rojongan mana jeung keur dibutuhkeun.

The RCO nyaéta unik.

The pangungsian Center Online anu hijina sumberdaya online komprehensif pikeun pangungsi sarta imigran di Amérika Serikat. Urang dipaké ku pendatang di unggal kaayaan tur mibanda partnerships kalawan agénsi resettlement sarta non-kauntungan sejenna sakuliah nagara. Karya urang complements dina éta-taneuh sumber pangrojong anu geus aya ku nyieun eta leuwih comprehensible na diasupan ka jalma anu butuh aranjeunna.

 

The RCO ieu dipandu ku populasi eta fungsi.

The pangungsian Center Online anu intimately interconnected kalayan masarakat dinya téh rék mantuan. Leuwih ti satengah tina anggota dewan kami téh pangungsi sarta imigran anu geus suksés resettled di Amérika Serikat. program kami anu dimekarkeun sarta terus ningkat ngaliwatan hiji prosés iterative of input ti komunitas pendatang, kaasup nu RCO urang pangungsian Téhnologi jeung Déwan Panaséhat. Unggal Peta dicokot ieu premised kana kapercayaan anu pendatang anu ngabela pangalusna sorangan.

The RCO nyaeta ékonomis efisien.

The program ti pangungsian Center Online anu enormously ngarugikeun éféktif. Urang ngagunakeun kakuatan tur ngahontal internet, digabungkeun jeung proliferasi tina téhnologi handheld, mun nyieun program anu infinitely scalable. Tujuanana kami nyaeta pikeun mantuan jutaan pangungsi sarta imigran di Amérika Serikat jeung kukituna nguatkeun komunitas urang, ékonomi kami, sarta démokrasi kami.

Learn how you can Welcome Refugees in Your Community