mënyra të lehtë për të ndërtuar kreditit tuaj | Për Refugjatë Center Online

mënyra të lehtë për të ndërtuar kreditit tuaj:Një rezultat të kreditit është shumë e rëndësishme në Amerikë. Rezultati juaj kredi e njohur edhe si Fico rezultatin tuaj është një numër që përfaqëson riskun një huadhënës merr kur ju merrni para borxh.

mënyra të lehtë për të ndërtuar kreditit tuaj: Shumica e të ardhurve konsiderojnë termin "kredi (Fico) shënuar "një term të huaj dhe për të gjetur të vështirë për të kuptuar, por ajo është dëgjuar shpesh nga. Kur mbërriti në SH.B.A., Unë nuk mund të marrë një apartament as një kredi e makinave, sepse unë nuk kanë një rezultat kredi. Kështu që unë ishte i vendosur për të marrë një sa më shpejt të jetë e mundur, dhe kam bërë shumë gabime në procesin e. I aplikuar për kartat e kreditit të shumta në të njëjtën kohë dhe u refuzua.

Sapo kam filluar marrjen karta krediti ofron në postë. I hapur llogari të shumta dhe të mbyllur disa sa më shpejt që kam marrë një ofertë të re. Pra, si do të bëni siç ndërton kredi? Dhe çfarë janë disa mënyra të lehtë për të mbajtur shënime të mirë financiare? Le të fillojmë duke mësuar se çfarë mjetet rezultatin termi krediti. Këtu janë disa mënyra të lehtë për të ndërtuar kreditit tuaj.

Çfarë është "Credit Score"?

Në terma të thjeshtë, rezultat të kreditit është performanca juaj financiare ... por çfarë do të thotë? Kjo do të thotë se bankat dhe institutet tjera financiare mbajë shënime mbi ju; dhe të raportojë sa para keni borxh atyre, në qoftë se jeni të paguar në kohë, sa kohë ju keni qenë të huamarrjes nga ajo bankë, Sa e ndryshme kredi ju keni, dhe sa shpesh ju hapni llogari të reja të kreditit. Dhe që ju jeni e re në vend, ju nuk do të ketë rezultat të filluar krediti, dhe bankat nuk mund të përcaktojë nëse ato duhet të ju jap një kredi apo jo. Tani le të shohim në këshilla për t'ju ndihmuar të ndërtuar rezultatin tuaj të kreditit.

Travel Loan

Refugjatët që vijnë në Shtetet e Bashkuara kanë një mundësi të shkëlqyer për të krijuar një rezultat të mirë të kredisë duke paguar përsëri kredi e tyre të udhëtimit në kohë. Nëse ju nuk bëni pagesa ose dështojnë për të biseduar me organizatën përgjegjëse për kredi tuaj, ajo do të ketë një ndikim negativ në rezultatin tuaj. Gjithashtu, të marrë kohë për të paguar kredinë tuaj; nuk paguajnë në të njëjtën kohë dhe të bëjë të njëjtin gabim si mua. Raportet janë dërguar herë pas here, dhe raportet pozitive mund të rritur e kreditit tuaj.

Merrni një kartë krediti siguruar

A kërkimit tuaj dhe të bëni pyetje para nënshkrimit për një kartë krediti. Bankat dhe kompanitë e kartës së kreditit të ofrojë atë që quhet një kartë krediti siguruar për të ndihmuar njerëzit të ndërtojnë kredi e tyre. Banka do të kërkojë nga ju për të depozituar deri në $200 për të ju japin qasje në $200. Nëse ju paguani në kohë dhe janë përgjegjës me shpenzimet tuaj, ju do të merrni depozitën mbrapa dhe për të rritur rezultatin tuaj të kreditit.

Keni një bashkë-signer

Një bashkë-signer është një person me një rezultat të mirë të kredisë që është i gatshëm për të aplikuar për një kredi makinë apo një apartament me ty. Bashkë-signer do të jetë përgjegjës për kredi si jeni; në qoftë se ju nuk do të bëni pagesën, bashkë-signer është ligjërisht të përgjegjshëm, si dhe. Të jetë i vetëdijshëm për përgjegjësinë tuaj personale qoftë se ju zgjidhni të jetë një bashkë-signer për dikë në të ardhmen.

Të jetë një përdorues i autorizuar

Nëse ju keni një anëtar të familjes që është i gatshëm për të bërë një përdorues i autorizuar në kartën e kreditit. Ajo mund të jetë një mënyrë e shkëlqyer për të krijuar e kreditit tuaj. megjithatë, ju duhet të jenë tepër të kujdesshëm me të bërë pagesat në kohë, sepse ajo mund të dëmtojë rezultatin e tyre, si dhe. gjithashtu, kontrolloni me kompaninë e kartës së kreditit për të parë nëse ata kanë ndonjë tarifat lidhur me të paturit e përdoruesve të shumta.

Paguajë kartën tuaj të kreditit në kohë dhe për të shmangur taksat.

më në fund, të jetë i mençur në lidhje me shprehitë tuaja të shpenzimeve. Një nga mënyrat më të lehtë për të ndërtuar kreditit tuaj është që të mos shpenzojë më shumë se çfarë ju mund të përballojë. veç, paguajë kartën tuaj të kreditit(s) off mujore për të shmangur pagesën e interesit. Ju gjithashtu do të duhet të kontrolloni për ndonjë çështje me blerjet në llogarinë tuaj. Njoftoni ndonjë çështje menjëherë për të parandaluar probleme të mëtejshme. Duke pasur një kartë krediti, ose janë në gjendje për të aplikuar për një kredi, është një mundësi që të rritet kështu që e përdorin atë me mençuri.

Regjistrohu për gazetën tonë

Mësoni rreth zhvillimeve të reja që mund të ndikojnë në ju

për amer