Në këtë seksion

GED

A doni për të përfunduar shkollën? You can earn a GED and receive a high school diploma. This will help you get a better job and allow you to apply for university. Lexo më shumë

University dhe arsimi i lartë

Mëso se si të aplikoni për kolegj. Gjej bursa për t'ju ndihmuar të paguajnë për kolegj. Lexo më shumë

Mëso Online

Studiuar për GED dhe nënshtetësisë tuaj provë. Gjej faqet e internetit më të mira për të mësuar gjuhën angleze. Lexo më shumë

Shkolla për fëmijët

Do you have children? Learn about school in America. Learn how to start you children in school. Learn how to help your children in school. Lexo më shumë

për mësuesit

Are you a teacher of refugee or immigrant children? Gain skills to help your students succeed. Lexo më shumë

transkriptet e huaj - kredite transferimi nga një vend tjetër

Every country has a different school system. Learn how you can get your foreign transcripts evaluated so you can use your past education in the United States. Lexo më shumë

Gjej ndihmë pranë jush

Kërko për programet dhe burimeve në qytetin tuaj.

Filloni kërkimin tuaj