Azil dhe TPS

English gjithashtuJo anglisht

Si të aplikoni për azil

Asylum is when the United States government allows someone from another country to stay in the United States because it is unsafe for them to return to their country. Only certain people can qualify for asylum under international law. Lexo më shumë

ndalimi Immigrant

This information is to help asylum seekers who have arrived on the United States border. Lexo më shumë

Ku mund të gjej burime juridike falas? Ku mund të merrni ndihmë falas imigracionit?

Free or low cost legal help for asylum seekers. Lexo më shumë

TPS dhe DED

Is your TPS or DED expiring? Learn about your options. Lexo më shumë

Azilkërkuesit informacion - Përditësuar më December 2018

Here is updated information for asylum seekers coming to the United States. Lexo më shumë

Nga Komuniteti

Niloofar Rahmani, Ish-kapiteni afgane Air Force dhënë azil në U.S.Niloofar Rahmani, former afghan air force captain granted asylum in U.S.Niloofar Rahmani, Ish-kapiteni afgane Air Force dhënë azil në U.S. Niloofar Rahmani is Afghanistan’s first female airplane pilot. Qendra Online për Refugjatë.
America is a country of challenges and big dreamsAmerica is a country of challenges and big dreams. Coming to the United States of America was a great moment in my life. I was happy and very excited.