Zërat e refugjatëve është një koleksion i tregimeve dhe postimet shkruar nga refugjatët dhe emigrantët që jetojnë në Shtetet e Bashkuara.

Ju mund të lexoni për sfidat refugjatë të tjerë dhe emigrantët përball emigruar në Shtetet e Bashkuara dhe të mësojnë prej tyre se si ata arritën në Shtetet e Bashkuara.

E fundit

Gjërat kam menduar për gjatë kërkimit time bankare

A keni nevojë për të hapur një llogari bankare? Si ju zgjidhni të cilat banka? Lexoni përvojën e një refugjat është se si ai e bëri kërkimin e tij bankare. Si mund të zgjedh një bankë? A duhet të besojnë bankave me paratë e mia? Këto janë pyetje pyeta veten në mënyrë të përsëritur. Unë kam qenë duke bërë një kërkim bankare, pasi kisha qenë ... Lexo më shumë

Të bëhet një pronar shtëpie me marrjen e një kredie

Një qëllim i rëndësishëm për refugjatët është gjetja e një banesë të përhershme. Nëse ju dëshironi të bëhet një pronar shtëpi, ju duhet të kalojnë nëpër një proces të veçantë të blerë një shtëpi. Lexoni për të mësuar se ku çfarë duhet të bëni. si refugjatë, ne kemi qenë në drejtimin për të shmangur krizat nga burime të ndryshme, dhe ne kemi dëshirë që të kemi një vend ... Lexo më shumë

Gjërat të marrin në konsideratë kur zgjedh një kolegj

Ka kaq shumë kolegje në Shtetet e Bashkuara. Zgjedhja e një College është një vendim i madh. Lexoni historinë e një ish-refugjatit për mënyrën se si ai vendosi. Arsimi është një prioritet i lartë për refugjatët dhe emigrantët. Me arsimim më të mirë, ne kemi bërë vendime më të informuara që përmirësojnë jetën tonë. Por me kaq shumë zgjedhje, është e lehtë për të marrë ... Lexo më shumë

Regjistrohu për gazetën tonë

Ne do të email Voices histori për ju!

Votimi për herë të parë

“Unë jam gati 40-vjeçare. I votuar për herë të parë në jetën time këtë javë të fundit.” para, kur njerëzit do të thonë diçka në lidhje me amerikanët, Unë kurrë nuk ndjeva si unë në fakt i përkiste. megjithatë, vetëm këtë muaj të fundit, Më në fund u bë një qytetar amerikan. Tani unë votojnë për herë të parë. Votimi dhe duke qenë një qytetar ... Lexo më shumë