• Forum
  • pyetjet
  • përgjigjet
  • data
  • Arsimi dhe anglisht Klasat
   Këtu ju mund të kërkoni ndonjë pyetje në lidhje me mësimin e anglishtes. Ju gjithashtu mund të pyetje në lidhje me marrjen e GED tuaj, shkojnë në shkollë, ose kolegje. Ju gjithashtu mund të bëni pyetje në lidhje me arsimin e fëmijëve tuaj.
  • 36
  • 87
  • 2 muaj më parë

    burrëri

  • Community
   Këtu ju mund të bëni pyetje rreth asaj se si për të gjetur shërbime në komunitetin tuaj, si ushqim nga vendi juaj apo si për të hyrë në shërbimet e. Ju gjithashtu mund të ndajnë ide se si keni rregulluar të jetës amerikane.
  • 30
  • 66
  • 2 muaj më parë

    burrëri