سند مسافرت پناهندگان و حقوق سفر

انگلیسی نیزخیر زبان انگلیسی
A refugee travel document helps refugees travel outside the US. Photo copyright World Relief Spokane, CC.
عکس کپی رایت جهانی اسپوکین امداد, CC.
A refugee travel document helps refugees travel outside the US. Photo copyright World Relief Spokane, CC.
Photo copyright World Relief Spokane, CC.

فرد مبتلا به پناهندگی یا پناهندگی که مایل به خارج از ایالات متحده سفر نیاز به یک سند پناهندگان سفر. بدون این سند, شما ممکن است واجد شرایط برای ورود مجدد به ایالات متحده و شما می تواند در دادگاه مهاجرت قرار داده شده. به عنوان یک پناهنده, شما نیاز به درک که تا زمانی که شما یک شهروند ایالات متحده هستند, برخی از خطر به سفر خارج از ایالات متحده چون شما می تواند وضعیت خود را از دست می دهند وجود دارد. RCO می داند که شما ممکن است یک دلیل بسیار خوبی برای سفر به خارج از ایالات متحده. با این حال, ما می خواهیم شما را به درک چالش های مهاجرت بالقوه که.

A person with refugee or asylum status who wishes to travel outside of the United States needs a Refugee Travel Document. Without this document, you may not be eligible to re-enter the United States and you could be placed in immigration court. As a refugee, you need to understand that until you are a US Citizen, there is some risk to traveling outside of the US because you could lose your status. The RCO understands that you may have a very good reason to travel outside of the US. However, we want you to understand the potential immigration challenges involved.

در بیشتر موارد, یک پناهنده و یا asylee ممکن است پناهندگان سند مسافرت برای سفر به جای گذرنامه استفاده.

In most cases, a refugee or asylee may use the Refugee Travel Document for travel instead of a passport.

چگونه می توانم برای سند پناهندگان سفر اقدام کنم?

How do I apply for a Refugee Travel Document?

برای درخواست یک سند پناهندگان سفر, شما نیاز به فرم I-131, نرم افزار برای سند سفر. به منظور پر کردن فرم, لطفا با دقت دستورالعمل روی فرم را دنبال. اطلاعات بیشتر, دستورالعمل ها و فرم در دسترس هستند www.uscis.gov. تکمیل فرم های حقوقی می تواند بسیار گیج کننده, حتی برای افراد متولد در ایالات متحده. اگر شما نیاز به تکمیل یک شکل قانونی, این ایده خوبی است برای کمک گرفتن از آژانس اسکان مجدد خود است.

To apply for a Refugee Travel Document, you need to file Form I-131, Application for Travel Document. In order to file the form, please carefully follow the instructions on the form. More information, instructions and forms are available at www.uscis.gov. Completing legal forms can be very confusing, even for people born in the US. If you need to complete a legal form, it is a good idea to get help from your resettlement agency.

بسته به جایی که شما زندگی می کنند, شما باید به ایمیل فرم را به آدرس های مختلف. اطمینان حاصل کنید که شما در فرم ایمیل به آدرس صحیح. این سایت USCIS لیست آدرس پستی مختلف برای سند پناهندگان سفر خود را.

Depending on where you live, you will have to mail the form to a different address. Make sure you mail the form to the correct address. This USCIS site lists the different mailing addresses for your Refugee Travel Document.

آیا هزینه پول به فایل یک سند مسافرتی?

Does it cost money to file a travel document?

بله. بسته به سن شما, شما ممکن است مجبور به پرداخت هزینه برای هر دو شکل و برای بیومتریک خود را (انگشت نگاری و عکس). شما ممکن است قادر به برای چشم پوشی هزینه اعمال می شود اگر شما می توانید مشکلات مالی را نشان می دهد. لطفا ببینید USCISC فرم I-192 به یاد بگیرند که چگونه به برای چشم پوشی هزینه اعمال.

Yes. Depending on your age, you may have to pay a fee for both the form and for your biometrics (fingerprinting and photographs). You may be able to apply for a fee waiver if you can show financial hardship. Please see USCISC form I-192 to learn how to apply for a fee waiver.

می توانید فایل من یک فرم I-131 برای پناهندگان سند مسافرت پس از ایالات متحده را ترک?

Can I file a Form I-131 for a Refugee Travel Document after I leave the United States?

شما باید یک فرم I-131 برای پناهندگان سند مسافرت فایل قبل از ایالات متحده را ترک. اگر شما برای پناهنده سند مسافرت فایل نیست قبل از ایالات متحده شما را ترک, شما می توانید وضعیت خود را به عنوان یک پناهنده از دست دادن و یا هم به سختی در حال بازگشت به آمریکا. شما فقط ممکن است اعمال شوند اگر شما خارج از ایالات متحده کمتر از است 1 سال در زمان تبدیل در نرم افزار خود را. با این حال, شما نمی توانید فرض کنیم که یک دفتر در خارج از کشور به درخواست شما و قبول اگر آشکار است شما می توانید از واصل خود را فرم I-131 قبل از ایالات متحده شما را ترک.

You should file a Form I-131 for a Refugee Travel Document before you leave the United States. If you do not file for a Refugee Travel Document before you leave the United States, you could lose your status as a refugee or have a hard time coming back to the US. You may only apply if you have been outside the United States for less than 1 year at the time of turning in your application. However, you cannot assume that an overseas office will accept your application if it is evident you could have filed your Form I-131 before you left the United States.

اگر من فرم I-131 برای دریافت پناهندگی سند مسافرت در حالی که من در ایالات متحده هستم, خواهد USCIS انکار فرم I-131 اگر ایالات متحده را ترک در حالی که شکل هنوز در انتظار?

If I file Form I-131 to get a Refugee Travel Document while I am in the United States, will USCIS deny the Form I-131 if I leave the United States while the form is still pending?

اگر چه USCIS توصیه می کند که فرم I-131 در حالی که شما در ایالات متحده هستند, شما لازم نیست که برای حضور در ایالات متحده برای تایید و موضوع را از یک پناهنده سند مسافرت بود اگر شما بیومتریک خود را ارائه کرده اند (عکس, اثر انگشت).

Although USCIS recommends that you file Form I-131 while you are in the United States, you are not required to be present in the United States for an approval and an issue of a Refugee Travel Document if you have submitted your biometrics (photograph, fingerprints).

آیا من می توانم سفر به کشوری که در آن من آزار و اذیت گذشته تجربه یا ادعا ترس از آزار و اذیت آینده?

Can I travel back to the country where I experienced past persecution or claim a fear of future persecution?

در برخی از شرایط خاص, شما می توانید به کشور شما فرار بازگشت. مثلا, اگر از اعضای نزدیک خانواده بیمار یا مرده است, شما ممکن است واجد شرایط برای بازگشت به کشور خود را از مبدا. اما اگر شما یک asylee هستند و به جای شما پناهندگی از ادعا بازگشت, شما گاهی اوقات می تواند پناهندگی خود را از دست. اگر شما نیاز به بازگشت به کشور شما را ترک, RCO توصیه شما برای اولین بار به آژانس اسکان مجدد خود و یا یک وکیل صحبت.

In some specific situations, you can return to the country you fled. For example, if a close family member is ill or has died, you may be eligible to return to your country of origin. But if you are an asylee and return to the place you claimed asylum from, you can sometimes lose your asylum status. If you need to return to the country you left, the RCO recommends you first talk to your resettlement agency or a lawyer.

برای جزئیات بیشتر در مورد پناهندگان سند مسافرت و فرم I-131, این را بخوان جزوه USCIS و یا از سایت http://www.uscis.gov/i-131.

For more details about the Refugee Travel Document and Form I-131, read this USCIS handout or visit http://www.uscis.gov/i-131.

_____________________________________________________________

_____________________________________________________________

RCO کند به ارائه مشاوره حقوقی, و نه هر گونه مواد ما می شود باید به عنوان مشاوره حقوقی گرفته. اگر شما به دنبال صورت رایگان و یا کم هزینه وکیل و یا کمک های حقوقی, لطفا ببینید Lawhelp.org یا به ما ایمیل برای ارجاع در info@therefugeecenter.org.

The RCO does not provide legal advice, nor are any of our materials intended to be taken as legal advice. If you are looking for free or low-cost lawyer or legal help, please visit Lawhelp.org or email us for a referral at info@therefugeecenter.org.

این صفحه به شما کمک کرده ای؟? صورت خندان بله اخم چهره خیر
از شما به خاطر نظرات شما!